Väder Luleå

Logga In29/7 Nya utmaningar PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Björn   
2013-07-29 18:13

Sommar och sol betyder ofta en liten paus från fisket. Men helt utan kan man ju aldrig vara.

 

Jag och Robin köpte på oss en massa specimenprylar i vintras och planen var att bräcka reggvikten på ett par arter. Tyvärr har det inte funnits tid för att åka iväg och göra några stora satsningar men vi har iaf blött krokarna i jakt efter finare Id.

 

Id 

Hittade ett par intressanta ställen men vikterna låg stadigt mellan 1,4-1,6kg, inga monster, men roligt att inviga grejjerna iaf.

 

Nu dom sista veckorna har jag riktat in mig på Lax och det har faktiskt gått över förväntan. Har varit på 6 svängar och lyckats fånga dessa fiskar...

 

Lax 10,1kg 

Lax 10,1kg (PB)

 

Havsöring 4,32kg 

Havsöring 4,32kg (PB)

 

Lax 11,06kg 

Lax 11,06kg (nytt PB)

 

Var ute på ett snabbt abborrpass igår för att bli av med den värsta arbetsångesten (semestern tog slut...) och hade ett roligt race med abborrar i vikt mellan 5-8hg. Tappade tyvärr en riktigt fin som borde pressat vågen en bra bit över kilot, tyvärr så släppte den ca 3m ifrån. Bittert men, you win some and you lose some (the big ones...)

 

Sommaren känns som vanligt för kort, inte för att den är över än, men det är så många metoder och arter jag hade velat fiska som inte kommer att hinnas med.

Närmast känns iaf en liten abborrsatsning, jag har revansch att utkräva!

Share

 

Valid XHTML and CSS.